3D ontwerp

Hier zijn alle projecten die we hebben ontworpen.

DinRail
montage
t.b.v.
Relais

Frank Oosterwijk van Electric Comfort kwam met de vraag of wij een montageonderdeel konden 3D tekenen en 3D printen voor de stille relais die ze gebruiken bij het leggen van elektrische vloerverwarming. Nu kunnen ze de relais in het montageonderdeel klikken en het montagedeel op de dinrail.
Klik, Klik, Klaar. 

Na het uitleggen van het probleem ging Kevin direct aan het werk om een houder te 3D-tekenen. Na een aantal geplaatst te hebben beviel het zo goed dat we een grote herhaalorder hebben geplaatst.

Frank Oosterwijk – Electric Comfort

Juggle
Board
Infinity

De laatste tijd zijn we druk geweest voor Jamie. Hij verzorgt lessen in Engeland voor mensen met een beperking. Dankzij hem, maar ook door te oefenen met dit jongleerbord maken ze motorisch grote stappen. En dan is het rollen/jongleren met de ballen ook nog eens leuk om te doen!Dit bord bestaat uit 23 3D-geprinte onderdelen die zonder behulp van ander bevestigingsmateriaal aan elkaar te klikken zijn. Verder is de moeilijkheidsgraad in te stellen door de baan hoger of lager op de ladder te leggen.Heb jij nou ook een leuke tekenopdracht? Dan horen we het graag!Wil je graag meer weten over de jongleerborden? Klik dan op onderstaande link: https://www.stiklings.com/product-page/infinity-board

Hier komt een reactie van Jamie

Jamie Moore

Juggle
Board
Recht

De laatste tijd zijn we druk geweest voor Jamie. Hij verzorgt lessen in Engeland voor mensen met een beperking. Dankzij hem, maar ook door te oefenen met dit jongleerbord maken ze motorisch grote stappen. En dan is het rollen/jongleren met de ballen ook nog eens leuk om te doen! Dit bord bestaat uit een zelf te bepalen hoeveelheid 3D-geprinte onderdelen die zonder behulp van ander bevestigingsmateriaal aan elkaar te klikken zijn. Verder is de moeilijkheidsgraad in te stellen door de baan hoger of lager op de ladder te leggen. Heb jij nou ook een leuke tekenopdracht? Dan horen we het graag! Wil je graag meer weten over de jongleerborden? Klik dan op onderstaande link: https://www.stiklings.com/product-page/infinity-board

Hier komt een reactie van Jamie

Jamie Moore

Juggle
Board
Bocht

Om bovenstaande rechte baan spannender te maken, zijn deze bochten op de banen te bevestigen. Zo kan je zelf je juggleboard samenstellen en zelfs meerdere niveaus boven elkaar bevestigen!

Hier komt een reactie van Jamie

Jamie Moore