App development

Hier zijn alle projecten voor  app development te vinden. 

Meldcode
App

Een app om kindermishandeling volgens een gestructureerd stappenplan te kunnen melden. De app is gemaakt in samenwerking met BOinK.

De app is ontwikkeld met het gebruik van het Xamarin platform. Het voordeel is dat functionaliteiten maar 1 keer ontwikkeld hoeven te worden en op iOS als Android platform te gebruiken zijn op zowel smartphones als tablets. Content is realtime te beheren via WordPress backend.

Voor Casa Solutions én voor ons was het de eerste keer dat we een app maakten. We hebben samen gepionierd wat een leuk proces was.

De samenwerking was prettig. Twan en Kevin zijn flexibel en denken mee. Kelly heeft de stijl neergezet waar we naar op zoek waren.

De samenwerking en het eindresultaat zijn zo goed bevallen dat we meer apps voor de kinderopvang met Casa Solutions aan het maken zijn.

Josja Smink

Project medewerker BOinK

Stiefeltocht App

Een interessante opdracht: een app maken om wandelen voor lettelenaren en toeristen boeiender of spannender te maken.

De stiefeltocht bestaat uit een wandelroute die is gebaseerd op de route ”Krange op de weg”, maar nu met meer informatiepunten. Deze informatie is op te vragen met je mobiele telefoon. U scant eenvoudig de Qr-code dit ook op het bord aanwezig is. U kunt uw route afstemmen op uw belangstelling. Daarvoor is te kiezen uit de categorieën; Historie, Cultuur en Natuur die in het beginscherm te selecteren zijn.

Via Google Maps krijg je de punten van je keuze.

Heb je na de wandeltocht pas zin om je te verdiepen? Ook dat valt onder de mogelijkheden. Je krijgt de mogelijkheid om je e-mailadres achter te laten in het begin van de tour. Hiermee kan je links toegestuurd krijgen van de punten waar je allemaal bent geweest. Zo kan je ook na de wandeltocht nog genieten van je wandeltocht.

Casa Solutions helpt altijd met IT vraagstukken en weet deze altijd snel tot een goed einde te brengen

Ad van Wijlen

Bestuurslid de SPIL

Heks van 
Lettele App

De heks van Lettele is te vinden via  www.deheksvanlettele.nl

De App is te vinden via onderstaande link

https://l.ead.me/bc1osg

Of scan onderstaande QR code

De heks van Lettele. Een eeuwen oud verhaal is nieuw leven in geblazen. En wel een heksentocht in het SPIL bos met bijhorende App.

In de App zitten wat leuke technische snufjes. Zo kan via Google Lens planten en dieren worden onderzocht en via de QR scanner raadsels en opdrachten worden getoond.

De app wordt ontwikkeld samen met stichting IJssellandschap, de heks en Hazel volgen dan ook een rode draad in de App

Geen ‘hekserij’ maar vakwerk, heldere afspraken, betrokkenheid en de modernste techniek bij de ontwikkeling van een app.

Annemarie van Oldeniel

Voorzitter SPIL Bestuur