Schaalmodellen

Hier zijn alle projecten voor schaalmodellen te vinden. 

Liquor cabinet

Ter ondersteuning van zijn afstudeerpresentatie heeft Jorick Sluiter een schaalmodel van zijn handgemaakte meubel laten printen. 

Na de aanvraag een snelle reactie en een snel resultaat. Ik heb zelf het model aangeleverd, Kevin heeft het bestand klaargemaakt om te printen. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en over de service!

Jorick Sluiter

Afstudeerder Interieurbouw

Chuko

Chuko uit Lettele heeft de kruiwagen opnieuw uitgevonden. Om klanten te overtuigen van de werking van deze uitvinding hebben ze een schaalmodel laten maken. 

Dat alle functies er in kunnen zitten had ik niet verwacht. Zelfs de banden waren van flexibel materiaal gemaakt.

Jesse Oosterwijk

Directeur Chuko

Woning

Bouwkundig advies- en tekenbureau heeft voor een klant de nieuw te bouwen woning laten printen, zodat het voor de klant gelijk duidelijk is hoe de woning er uit gaat komen te zien.

Een aantal jaar geleden de opdracht gegeven om een schaalmodel van de woning te printen. Hij staat nog steeds in de vergaderruimte, waar hij door veel (potentiële) opdrachtgevers wordt bekeken.

Tonnie Daggenvoorde

Directeur
Bouwkundig Advies- en Tekenbureau a. Daggenvoorde

Horse-
truck
Roelofsen

Een schaalmodel van de Horsetruck van Roelofsen.
Het overgrote deel is geprint met grijs PLA. De banden zijn geprint met het flexibele TPE en kunnen daadwerkelijk draaien. Na het 3D-printen heeft Chantal de vrachtwagens laten spuiten en stickeren voor een levensecht resultaat.

De vrachtwagens zijn supergaaf geworden!
Zo heb ik een origineel cadeau kunnen geven aan mijn vriend en zwager.

Chantal Steggink