Voertuig onderdelen

Hier zijn alle projecten voor voertuig onderdelen te vinden. 

Radio-knop
Ascona

Onderdelen vinden voor oude auto’s en Oldtimers is soms lastig of erg prijzig. Met de 3D printer wordt de zoektocht naar goedkope onderdelen een stuk makkelijker.

  

  

Motor 
Brandstoftoevoer

Motorsport is een dure sport. Eens kijken of er ook onderdelen geprint kunnen worden dacht Mark Beltman. Dit deel wordt gebruikt in de brandstoftoevoer van de motor. Gemaakt van PETG-filament wat brandstofresistente eigenschappen heeft. Nadat bewezen is dat het deel past, is het deel in aluminium gemaakt.

      

      

Diepvries
handvat
Caravans

Voor Dobo Caravans handvatten gemaakt om  diepvriesdeuren in Campers en Caravans te repareren. Gemaakt van het sterke kunststof PETG.
De prijs ligt 8 keer lager dan Dobo anders kwijt is.

Casa Solutions helpt ons met de kleinste onderdeeltjes voor de grootste caravans! In de caravanwereld zijn kleine onderdeeltjes vaak niet los te bestellen, waardoor de kosten  vaak snel oplopen. Daarnaast zijn er niet veel aanbieders van de onderdelen, waardoor levertijden van enkele weken ook niet ondenkbaar zijn. Door het maatwerk van Casa Solutions kunnen we hier mooi op besparen en is het snel leverbaar!

Mike Beltman

Mede-eigenaar Dobo Caravans

Knopjes 
Om-vormer

Wanneer de fabrikant van de producten die je repareert geen onderdelen meer maakt, moet je creatief zijn met de oplossing. 3D printen van deze knopjes is een goed alternatief. 

     

     

Dakschot
houder
Volvo
Louvre

Wanneer de fabrikant van de auto die je repareert geen onderdelen meer maakt, moet je creatief zijn met de oplossing. 3D printen van deze dakhouders is een goed alternatief.