Web development

Hier zijn alle projecten voor web development te vinden. 

Bras-Koer

Een nieuw restaurant in Lettele. Wij hebben alle online en offline uitingen, logo ontwerp en website www.bras-koer.nl mogen ontwikkelen. Volledig responsive met reserveringssysteem en Google SEO optimalisatie.

Fantastisch snel en meedenkend

Michael Spikker 

Eigenaar Bras-Koer

Zwembad

Zwembad Lettele www.zwembadlettele.nl had een ernstig verouderde website, werkte niet goed op Smartphones. Deze helemaal responsive gemaakt. Verder workflow op basis van formulieren gemaakt zodat gemakkelijk de inschrijvingen voor zwemles en abonnementen afgehandeld kunnen worden.

Twan heeft ons snel geholpen om onze website weer toekomstbestendig te maken, en stond achteraf steeds klaar voor advies en vragen.

Evelien ten Hulscher

Bestuurslid zwembad

Walk of life

Een zeer goed initiatief van www.walkoflife.nu om een website te maken met verhalen van mensen, die het zwaar hebben (gehad) in het leven.

Wij hebben een website gemaakt met een veilig gedeelte, waar redacteuren via workflow verhalen kunnen aanbieden. Deze verhalen kunnen vervolgens gepubliceerd worden op de publieke website.

Schitterende website met een veilig gedeelte zodat de verhalen vertrouwd worden bewaard!

Casper Siffels

Projectmanager Walk of Life

Auto Elektro 
Salland

Auto Elektro Salland uit Lettele was op zoek naar Duitse klanten.
Wij hebben geholpen met een mooie website: 
https://www.wohnmobil-wechselrichter.de
.
Duitse opdrachten voor de reparatie van omvormers en andere elektronica komen nu ook binnen. Klant blij = wij blij!

Van een kleine stap binnen het dorp naar een grote stap richting het buitenland met onze nieuwe professionele website gebouwd door de mannen van Casa Solutions.

Noortje Kolkman en Tijs Wagemans

Directieteam Auto Elektro Salland

BOinK

Website tegen kindermishandeling

BOinK maakt zich hard tegen kindermishandeling. Om ouders en kinderopvang organisaties te ondersteunen met informatie is de website
ontwikkeld. Zowel geschikt voor desktop als Smartphone. 

De samenwerking was prettig. Twan en Kevin zijn flexibel en denken mee. Kelly heeft de stijl neergezet waar we naar op zoek waren.

De samenwerking en het eindresultaat zijn zo goed bevallen dat we meer apps voor de kinderopvang met Casa Solutions aan het maken zijn.


Josja Smink

Communicatie medewerker
Beweging Ouders in de Kinderopvang (BOinK)